Volg mij op.....

               

Wie ben jij?Om een blog te hebben is heel erg leuk!! En het is al helemaal super leuk als je weet dat mensen je volgen!!!
Net zoals jij nieuwsgierig bent naar wat ik allemaal in deze blog schrijf, ben ik ook nieuwsgierig wie de persoon is die mijn blog leest en volgt. Dus wie ben jij?

Hier een paar vragen die je kunt beantwoorden!

      ♥ Wie ben jij?
      ♥ Waar ken je mij van?
      ♥ Wat doe je in het dagelijks leven?
      ♥ Hoe ben je op mijn blog gekomen?


Onder dit bericht kun je, als je dat leuk vind, antwoord geven op mijn vragen!!!!


5 opmerkingen:

 1. Hoi ik ben Marianne,heb een vriend en een zoon van 9 maanden.Ben ruim 10 jaar kapster geweest.Na mijn zwangerschap gestopt met knippen en nu werk ik in een fietsenwinkel.Heeeel wat anders.hihi.Om toch een beetje op de hoogte teblijven van mode en leuke weetjes volg ik Willeke dr blog.Zet hem op ben benieuw naar je creatie op je pilaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey! Ik ben Jessica, 25 jaar en ben je bazin bij Kapsalon Anja & Loek, die ik run samen met mijn ouders. Ook ik heb een blog ( www.stylingtoday.blogspot.com ) en waarschijnlijk heb ik jou ook aangestoken met het bloggen, want het is gewoon zo ontzettend leuk!! En nu kan ik jou ook lekker volgen! Goed dat je er toch mee begonnen bent, het word alleen maar leuker=) Succes! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo allemaal!
  ook hier mijn woordje!:)
  ik ben angelique en ben trotse mama van een dochtertje van 2!
  ik werk al heel wat jaren met veel plezier in de kinderopvang.
  ik ken willeke via de vriendengroep van onze mannen :)
  en nu mogen we elkaar ook noemen als buren...wat erg gezellig is!
  willeke heel veel schrijfplezier op je blog!
  heel veel liefs van angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Willeke (en de rest), mijn naam is Verie van de blog Vestywo. Ik ken je van het bloggen. Mijn werk is met jong/oud dementerende op een zorgboerderij. Naast mijn werk heb ik een hobby, namelijk alles wat met creatief te maken heeft. Ik weet niet meer precies hoe ik op je blog gekomen ben, Willeke, maar dat het een zeer inspirerende blog is, dat weet ik wel! Kom zeker nog eens aan wippen. Dit vind ik ook erg leuk bedacht, echt hoe jij ben, vol verassingen!

  Een lieve-groet van, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben Marcel Fonville, ik heb bij je vader Henk gewerkt en was in Canada toen jij geboren werd. Ik zat gisteren op facebook en zag de foto van je moeder en ook van jou, 't leek me leuk om je te volgen.Leuk en gefeliciteeerd dat je moeder bent geworden. In t dagelijks leven werk ik bij de gemeente Nieuwegein. Ik klikt op facebook bij een berichtje van Wijnie en daar stond jou blogadres, zodoende.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat
Dank je wel! ♥